Line de Geus: In 1983 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. In 1985 ben ik de praktijk Oefentherapie Elst gestart. Na een aanvullend Bachelor jaar ben ik sinds 2018 ook Oefentherapeut Mensendieck. Sinds oktober 2018 is de praktijk gevestigd in gebouw de Zon, Forum 23 (Westeraam). Hier werken we samen met Fysiotherapie de Aam. Ik werk op de maandag en donderdag in de praktijk. De overige dagen behandel ik patiënten aan huis.
Naast algemeen oefentherapeut ben ik Psychosomatisch Oefentherapeut en Thuiszorgtherapeut. Sinds november 2014 ben ik aangesloten bij het SOLK netwerk. Ik blijf mij ontwikkelen op het gebied van Psychosomatiek en Thuiszorgtherapie en volg regelmatig bij- en nascholing. In 2018 heb ik bijvoorbeeld nog een leuke valpreventie cursus ‘in Balans’ gedaan.

 

 

Léonie Willems: In 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie Cesar. Ik werk sinds 2012 in de praktijk in Elst. Mijn werkdagen zijn dinsdag en vrijdag. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met chronische pijnklachten en sinds januari 2017 behandel ik ook patiënten met slaapproblemen, via de methode Slaapslim. Verder heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Mckenzie en Psychologie. Naast mijn interesse voor het werken met jongeren en houding, ben ik mij nu aan het specialiseren voor de registratie Geriatrisch Oefentherapeut. Op donderdag werk ik als zelfstandig oefentherapeut in Doesburg.

 

 

 

Jasmijn Meuwese: Sinds 2003 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en heb ik met veel plezier gewerkt in verschillende praktijken in o.a. Venray en Tiel.  Sinds 2010  ben ik als gespecialiseerd Psychosomatische Oefentherapeut werkzaam en sinds 2019 ben ik ook als Slaapoefentherapeut volgens de methode Slaapoefentherapie (Francis Lanen)
Vanaf 1 februari 2021 werk ik op de woensdag in Elst in de praktijk op het Forum en indien nodig aan huis.