Heeft u moeite met inslapen? Wordt u regelmatig wakker? Valt u moeilijk weer in slapen na het wakker worden in de nacht? Wordt u vroeg wakker en u kunt dan niet meer slapen?  Wordt u niet uitgerust wakker? Bent u overdag slaperig en moe? Misschien is een behandeling via Slaapslim een goede oplossing!!

Léonie behandelt slaapproblemen via de methode Slaapslim.
De behandeling is gericht op het verbeteren van uw slaap. Samen werken wij aan het bereiken van uw doel en kiezen wij samen uit welke van de onderstaande tools u nodig heeft voor een gezond slaappatroon.

Balans als basis
Er wordt op zoek gegaan naar een evenwichtige leefsituatie, waarin belastingen (stress, zorgen, spanningen) worden afgewisseld met rust en ontspanning.

Rust en relax
U leert weer rust vinden door ontspanningsmethoden. De oefeningen zijn zeer divers, zodat er altijd een geschikte methode voor u is.
Gezond leven
Lichaamsbeweging, goede voeding, weinig stress en  voldoende ontspanning zijn van levensbelang en essentieel voor een gezonde slaap. U wordt ondersteund in het maken en naleven van een  persoonlijk ‘leefplan’.
Grip op gedachten
Piekergedachten kan uw slaap verstoren. Met oefeningen als de ‘gedachtenstop’ of ‘Think Positive’ krijgt u weer controle over uw gedachten. 
Ritme en regels
U krijgt inzicht in alle do’s en dont’s rondom slaap. Indien wenselijk stellen wij ook een slaapschema voor u op om de slaap optimaal te reguleren.